en

Συνεδρίες Reiki (Ρέϊκι)

Πώς γίνεται μια συνεδρία Usui Reiki ;

Ο αποδέκτης φορώντας όλα τα ρούχα του ξαπλώνει σε ένα κρεββάτι μασάζ. Ο       πρακτικός-δότης ακουμπά απαλά τα χέρια του στο σώμα του αποδέκτη,                   διοχετεύοντας την ενέργεια σε συγκεκριμένες αρχικά θέσεις, όπως στο κεφάλι, στην πλάτη, στην κοιλιά, αλλά και σε όποιο άλλο σημείο εμφανίζεται πόνος ή         δυσανεξία. Μία ολοκληρωμένη συνεδρία / αγωγή διαρκεί απο 60’-75’.

Η παραδοσιακή αγωγή Usui Reiki εφαρμόζεται δίχως την χρήση αιθερίων ελαίων ή κρυστάλλων, εφόσον από μόνη της είναι μια αυτοδύναμη μέθοδος, εξαιρετικά
αποτελεσματική!

Ποιός μπορεί να πάρει συνεδρία Usui Reiki ;

Δεν υπάρχει δέσμευση ως προς το φύλο ή την ηλικία. Όλοι μπορούν να πάρουν Reiki, εφόσον το επιθυμούν.

Συνεδρία Reiki μπορεί να δωθεί τόσο στους ανθρώπους όσο και στα ζώα. Μάλιστα, επειδή τα ζώα είναι πολύ πιο ευαίσθητα στις ενέργειες αυτές, το δέχονται               συνήθως με πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ευκολία. H συνεδρία Reiki σε ένα ζώο διαρκεί λιγότερη ώρα απο ότι στον άνθρωπο (περίπου 30ʼ).

Πού βοηθά το Usui Reiki;

Το Reiki προάγει τους μηχανισμούς και τις ικανότητες αυτοϊασης του οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα βοηθά στα εξής:

- Στην ανακούφιση διαφόρων σωματικών πόνων (μυϊκοί πόνοι, ημικρανίες,               στομαχόπονοι, νευραλγίες, προβλήματα στον αυχένα, στη μέση ή στην πλάτη,          διαστρέμματα, φλεγμονές, πόνοι που εντοπίζονται στην κοιλιακή χώρα,             οσφυαλγίες, ισχυαλγίες, εγκαύματα κ.α.)
- Στην ταχύτερη επούλωση των πληγών
- Σε χρόνιες παθήσεις
- Σε ψυχοσωματικά προβλήματα
- Στη μείωση των παρενεργειών των φαρμάκων που λαμβάνονται σε σοβαρές      ασθένειες όπως σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτη, καρδιοπάθειες κ.α.
- Στην ταχύτερη ανάρρωση έπειτα από χειρουργική επέμβαση
- Στη μείωση, ακόμα και στην εξάλειψη του άγχους και της υπερέντασης
- Στην καλλιέργεια θετικών συναισθημάτων

Πολλά νοσοκομεία του εξωτερικού, όπως της Αμερικής, της Αγγλίας και της      Γερμανίας, έχουν εντάξει τις αγωγές Reiki στις υπηρεσίες που προσφέρουν.       Μπορούν με αυτό τον τρόπο να βοηθήσουν στην ελάττωση των παρενεργειών των χημικών ουσιών στους καρκινοπαθείς, στην ταχύτερη ανάρρωση των ασθενών μετά απο χειρουργεία αλλά και στην αντιμετώπιση σοβαρών παθήσεων (π.χ        σκλήρυνση κατά πλάκας).

Με ποιό ρυθμό εφαρμόζονται οι συνεδρίες Usui Reiki;

Ένας τυπικός ρυθμός εφαρμογής συνεδριών είναι και ο εξής:

-Στην πρώτη συνεδρία λαμβάνεται το ιστορικό του αποδέκτη και έπειτα               εφαρμόζεται η αγωγή, η οποία διαρκεί 60’-75’.
-Από την 2η-7η συνεδρία, οι οποίες γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, αρχικά γίνεται με τον αποδέκτη μια συζήτηση για την πορεία της αγωγής και ακολουθεί η αγωγή, διάρκειας 60’-75’.
-Απο την 8η συνεδρία και για τις επόμενες, που γίνονται σε οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, γίνεται η αγωγή, η οποία διαρκεί 60’.

Ασφαλώς, ο παραπάνω ρυθμός μπορεί και να διαμορφωθεί διαφορετικά, ανάλογα με το πρόβλημα που υπάρχει προς θεραπεία.

Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε πώς η μέθοδος αυτή                εφαρμόζεται σε μεγάλα νοσοκομεία της Αμερικής και της Αγγλίας.

http://www.youtube.com/watch?v=HJ5eajLCzu0&list=PL156F7B490159F917&index=99

http://www.youtube.com/watch?v=m3d4qGZ5Bzo&list=PL156F7B490159F917&index=98

http://www.youtube.com/watch?v=5qV0s1VU5Z4

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ:

-Το Usui Reiki είναι μια ήπια ενεργειακή μέθοδος, που δεν υποκαθιστά την κλασική ιατρική, φαρμακευτική ή ψυχολογική θεραπεία και υποστήριξη του ατόμου. Δρα συμπληρωματικά και βοηθητικά με κάθε άλλη ιατρική θεραπεία ή εναλλακτική     μέθοδο, επιταχύνοντας την ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του αποδέκτη.

-Ο πρακτικός Reiki δεν κάνει κανενός είδους διάγνωση, ούτε συστήνει φάρμακα στον αποδέκτη.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies με στόχο την βελτιστοποίηση της online εμπειρίας σας

Aποδοχή όλων

Περισσότερα